Wie zijn wij?
Leef Bewindvoering is het bedrijf van Bianca Schutte. Na het voltooien van haar studie Nederlands recht, heeft Bianca tien jaar in de financiële wereld gewerkt. In 2008 gooide zij het roer om en specialiseerde zij zich in het familierecht. Dit vakgebied waarin recht, persoonlijk contact en directe betrokkenheid bij mensen bij elkaar komen, is wat Bianca zo aansprak. "Ik heb oprechte interesse in mensen en wat hen beweegt. Nadat ik tien jaar als familierecht jurist bij de overheid had gewerkt, wilde ik nog meer maatschappelijk betrokken werken. Ik haal veel voldoening uit het inzetten van mijn kennis en ervaring als jurist voor mensen voor wie het regelen van hun financiën niet vanzelfsprekend is en voor wie onze maatschappij soms te complex is."

Brede kennis en veel ervaring op juridisch, fiscaal en financieel gebied, en een specialisme in schuldhulpverlening, zorgen dat Leef Bewindvoering haar cliënten optimaal begeleidt en adviseert. Uitgangspunt is transparantie, betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Leef Bewindvoering kijkt naar beschikbare mogelijkheden die aansluiten bij de persoonlijke situatie van haar cliënten. Duidelijke afspraken, heldere communicatie en wederzijds vertrouwen zijn wat de basis voor een succesvolle samenwerking. Met een persoonlijk plan van aanpak werken wij stapsgewijs naar de oplossing.

Vraagt u zich af wat Leef Bewindvoering voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met Leef Bewindvoering of vul het contactformulier in.
Adres

Mw. mr. B.J. Schutte
Postbus 320
1200 AH Hilversum

Contact

Telefonisch spreekuur voor clienten
maandag tot en met donderdag
van 9.00 uur tot 12.00 uur

Telefoonnummer:
06 15 45 34 73